rozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke puntrozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke puntrozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke punt
rozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke punt
rozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke punt
rozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke punt
rozekwarts rozenkwarts bergristal natuurlijke punt

Set your intentions (1): LOVE & LIGHT

 9,50

Superfijne combinatie van een natuurlijke bergkristal punt (A-kwaliteit uit Corinth, Brazilië) en een glad gepolijste rozekwarts uit Madagaskar (L formaat) in een mooi buideltje van ongebleekte linnen/katoen. Let’s spread some love & light!

Rozekwarts (letterlijk roze kwarts, maar vaak ook ‘rozenkwarts’ genoemd) is bij uitstek de steen van het hart en liefde. Romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf (zelfliefde). Helpt  het hart(chakra) te openen en liefde te geven én ontvangen. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Vormt samen met bergkristal en amethist de ‘gouden driehoek’ en zorgt een energie van liefde, harmonie en rust wanneer je deze steen in een ruimte plaatst.

Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie en geeft energie. Heeft een hele zuivere energie, het is een steen van licht en heel geschikt voor healing (genezing) en energetisch werk. Bergkristal versterkt en/of zuivert de energie van de stenen die ernaast liggen. Mentaal bevordert bergkristal concentratie (leg ‘m bij je neer als je aan het werk bent of iets moet leren) en zorgt het voor een heldere geest. Het neutraliseert, maakt je onbevooroordeeld en helpt je daardoor om (voor)oordelen los te laten.

Let op: Dit is 100% een natuurproduct, iedere steen is uniek qua vorm en kleur. Je ontvangt een setje met 1 bergkristalpunt en 1 rozenkwarts, die qua grootte, gewicht en kwaliteit overeenkomen met de set op de afbeelding.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Afmeting & gewicht bergkristal: 4 cm / 20 – 25 gram
  • Gewicht rozekwarts: 30 – 35 gram
  • Chakra’s: Hart (4e), alle
  • Sterrenbeeld: Kreeft, Stier, Weegschaal, Leeuw en Steenbok
  • Leg rozekwarts niet in fel zonlicht, omdat deze steen dan kan verbleken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set your intentions (1): LOVE & LIGHT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *