Lavendel amethist obelisk fluoriet ocataëder

Set your intentions (4): CALM & CLEAR

 22,95

Kun je wel wat rust en helderheid in je hoofd gebruiken? Dan is dit een gouden combi! In de ‘Calm & Clear’ set vind je een geslepen obelisk van lavendelamethist én een knalgroene octaëder van fluoriet. Hoewel de ene vorm geslepen is (amethist) en de ander natuurlijk zo gegroeid (fluoriet), passen ze mooi bij elkaar vanwege de geometrische vormen en ook qua energie.

De octaëder van groene fluoriet staat symbool voor het denken, zorgt voor balans tussen gevoel en verstand, een heldere geest en concentratie. Lavendelamethist geeft je inzicht, zelfvertrouwen in lastige situaties, meer besluitvaardigheid en innerlijke rust. Van groene fluoriet wordt ook gezien al een beschermer tegen negatieve energie, deze steen zorgt voor harmonie en zuivert haar directe omgeving. All is calm, all is clear!

Deze twee stenen komen samen in een mooi zakje met trekkoord van ongebleekte linnen/katoen. Een mooi cadeau aan jezelf of voor een dierbare die je meer rust en helderheid gunt in het nieuwe jaar.

Let op: Edelstenen zijn natuurproducten, elke steen is anders en daarmee uniek. Je koopt exact de set van 2 stenen zoals deze op de foto’s zijn afgebeeld.

 

Uitverkocht

Beschrijving

  • Afmeting & gewicht fluoriet: ruim 3 cm / 20 gram
  • Afmeting & gewicht amethist: 6,5 cm (voet 2 x 2 cm) / 46,5 gram
  • Chakra’s: Hart (4e), Kruin (7e)
  • Leg amethist niet in fel zonlicht, omdat deze steen dan kan verbleken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set your intentions (4): CALM & CLEAR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *