HomeWanderlust Yoga WebshopSIERADEN & MALA'S♡ Zilver (925)Zilveren ketting met Rutielkwarts hanger
gouden ketting met rutielkwarts
Zilveren ketting met hanger edelsteen rutielkwarts
gouden ketting met rutielkwarts

Zilveren ketting met Rutielkwarts hanger

 69,95

Sterling zilveren ketting (925) met hanger van rutielkwarts; dit is bergkristal (heldere kwarts) met gouden ‘naaldjes’ erin. Wanneer je deze ketting in het zonlicht houdt, lichten de gouden rutielnaaldjes waanzinnig mooi op! Leuk weetje: in de Romeinse tijd werden deze rutielnaaldjes als de haren van godin Venus gezien en in de Middeleeuwen als gevangen zonnestralen.

Rutielkwarts is een steen van hoop, vertrouwen en nieuwe mogelijkheden. Hij werkt o.a. op je zonnevlechtchakra en verhoogt je zelfvertrouwen, helpt over grenzen en beperkingen heen te kijken en lost blokkades op. Het is een steen van verandering en vernieuwing, die je helpt om nieuwe dromen, plannen en paden vol vertrouwen tegemoet te gaan. Het is een spirituele en zonnige steen, die je bewustzijn verruimt, je levensvreugde en -kracht vergroot en angsten vermindert.

Elke ketting en hanger zijn met de hand gemaakt en uniek. Omdat edelstenen natuurproducten zijn en onderling van elkaar verschillen, kan de vorm van de hanger die je ontvangt iets afwijken van die je op de afbeeldingen ziet.

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Materiaal: 925 sterling zilver
  • Lengte ketting: 45 cm + 3 cm verlenging (enkel)
  • Edelsteen: rutielkwarts
  • Sterrenbeeld: Leeuw en Ram
  • Handgemaakt op Bali

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zilveren ketting met Rutielkwarts hanger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *