Home Aroma Yoga

Aroma Yoga

Wat is Aroma Yoga?

Wist je dat yoga en aromatherapie een match made in heaven zijn? Het gebruik van essentiële oliën verrijkt en verdiept je yogabeleving. Het voegt écht een nieuwe dimensie aan je practice toe.

In een Aroma yogales worden je zintuigen geprikkeld door zorgvuldig gekozen geuren. De heerlijke geurbeleving zorgt voor meer focus en een versterkend effect van de yogahoudingen. Bovendien ondersteunen de oliën je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Waarom heeft geur zo’n grote invloed? Omdat onze reukzin in verbinding staat met het limbische systeem in de hersenen. Dit systeem reguleert alle lichamelijke, mentale en emotionele reacties. De geurmoleculen bereiken al binnen dertig seconden je zenuwstelsel en hebben direct effect. Dat gebeurt ook wanneer je de olie op huid aanbrengt. De moleculen zijn zo klein dat ze door huidlagen gaan en opgenomen worden in de bloedbaan. Na drie tot zes uur worden de moleculen vanzelf weer uitgescheiden.

Essentiële oliën

Voor mijn Aroma yogalessen en workshops gebruik ik de etherische oliën van dōTERRA. Deze zijn 100% natuurlijk en van de hoogste en meest pure kwaliteit. Ik gebruik bijvoorbeeld de oliën Anchor, Align en Arise uit de speciale Yoga Collection, de oliën uit het Emotional Aromatherapy System of losse oliën als Lavendel of Wild Orange.

Nieuwsgierig naar de gouden combi van yoga en aromatherapie? Houd de Self-care Sundays in de gaten óf boek een Aroma Yoga workshop voor jouw (privé)groep of event!

Zelf aan de slag met oliën

Ben je geïnteresseerd in (het werken met) de producten van dōTERRA? Heb je vragen of wil je een product bestellen? Ik help je graag met het vinden van de juiste producten en kan je adviseren over de toepassing en gebruik.

Wanneer je je dōTERRA-producten via mij bestelt, is het mogelijk om 25% korting op de reguliere verkoopprijs te ontvangen. Heb je vragen? Ik help je graag! Stuur me een berichtje via het contactformulier.

Aroma Yoga workshops organiseren

Ben je net als ik yogadocent en wil je graag leren hoe je essentiële oliën op een effectieve en veilige manier kunt integreren in je yogalessen en -workshops? Dan de is de Aroma Yoga Academie wat voor jou! In een training van een halve dag leer ik je alle ins en outs over de oliën, hoe je ene Aroma Yoga les opbouwt, je gaat zelf ook een les ervaren én na afloop naar huis met een boel inspiratie en je eigen oliën zodat je meteen van start kunt gaan.

Hou er rekening mee dat producten van dōTERRA niet verkrijgbaar zijn in reguliere winkels; de verkoop loopt uitsluitend via bij dōTERRA aangesloten ‘Wellness Advocates’ (zoals Wanderlust Yoga).