Home Yoga Nidra

Yoga Nidra

Yoga Nidra workshop slaapyoga burnout stress yogadocent inhuren

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is ontzettend heilzaam voor je lichaam en je mind. Het is ultieme ontspanning. Nidra betekent ‘slaap’ in het Sanskriet. Daarom wordt deze yogavorm ook wel ‘slaapyoga’ of ‘yoga van de slaap’ genoemd.

Anders dan bij andere yogastijlen lig je bij Yoga Nidra de hele sessie heerlijk onder een dekentje op de yogamat. Verder hoef je niets te doen of te kunnen! Vergelijk het maar met een lange Savasana. Door naar mijn stem te luisteren, vertragen je hersengolven en kom je in een andere staat van bewustzijn. Een staat die het midden houdt tussen slapen en waken. This is where the magic happens! In deze ontspannen slaaptoestand met een helder innerlijk bewustzijn verwerk je ervaringen en herinneringen, nemen spierspanning en stress af en gaan je bloeddruk en hartslag omlaag.

Voordelen van Yoga Nidra

Behalve diepe ontspanning, zorgt Yoga Nidra voor veel meer fijne dingen! Diepgewortelde stress, blokkades en belemmerende gedachten verdwijnen. Je nachtrust en concentratie verbeteren. Daarnaast levert Yoga Nidra meer rust, creativiteit en energie op. Ook kan deze ontspannen yogavorm helpen tegen angsten, depressie, een burn-out en hart- en vaatziekten. Meer weten over Yoga Nidra en alle voordelen? Ontdek het hier!

Zelf ervaren?

Wil je een Yoga Nidra sessie op locatie boeken? Bijvoorbeeld op je werk, voor een event of besloten groep? Laat het me gerust weten, ik denk graag met je mee! Of volg (eerst) een digitale Yoga Nidra sessie vanuit huis, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Yoga Nidra zelf ervaren, een sessie op locatie boeken of heb je vragen? Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier. Ik kom er snel bij je op terug!