Home Op zoek naar yogales in Arnhem?

Op zoek naar yogales in Arnhem?

Voor yogales in Arnhem ben je bij Wanderlust Yoga aan het goede adres! Vanuit de prachtige locatie bij Home of Zen aan de Velperweg, biedt Wanderlust Yoga dynamische, down-to-earth yogalessen zonder ‘frutsels’.

Hatha Flow

Er zijn veel verschillende soorten yogales in Arnhem, de stijl van de yogales bij Wanderlust Yoga is het best te omschrijven als ‘Hatha Flow’: meerdere houdingen worden aan elkaar gekoppeld en tijdens de les in een fijne flow uitgevoerd. Dit zorgt voor meer dynamiek en over het algemeen een wat hoger tempo dan in een reguliere Hatha yogales.

De fysieke inspanning helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Het creëert rust in je hoofd, waarna het eenvoudiger wordt om volledig te ontspannen. Je vergroot je kracht, flexibiliteit en balans, zowel op fysiek én mentaal vlak.

De Hatha Flow lessen duren 75 minuten en hebben op hoofdlijnen een vaste opbouw. We beginnen met ‘aarden’, wat niks meer wil zeggen dan ervoor zorgen dat je met je volle aandacht bij het huidige moment en je lichaam bent. Daarna volgt meestal een ademoefening (pranayama), korte meditatie en een warming-up om spieren en gewrichten los te maken. Hierna doen we klassieke yogahoudingen die zowel inspannend als ontspannend van aard kunnen zijn, waarbij de adem altijd een belangrijk aandachtspunt is. De ene keer worden de houdingen wat langer aangehouden met meer aandacht voor alignment en verdieping, een andere keer juist in een flow op het ritme van de ademhaling. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning (savasana).

Proefles?

De lessen zijn specifiek gericht op beginners en licht gevorderden en het is mogelijk om op elk gewenst moment in te stromen.  Dus ben je op zoek naar yogales in Arnhem en ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een proefles!

 

Wil je eerst meer lezen over wat je van een yogales in Arnhem kunt verwachten? Of misschien meer informatie over lesdata en prijzen van Wanderlust Yoga? Dat kan natuurlijk!