Home COVID-19

COVID-19

Update 2 februari 2021

Vanwege de lockdown zijn groepslessen en workshops op locatie niet toegestaan. Daarom geef ik (in ieder geval) t/m 2 maart livestream lessen via Zoom op vaste dagen en -tijden én daarnaast neem ik wekelijks 3 nieuwe YouTube-lessen op. Juíst in deze gekke tijden is het belangrijk om af en toe even je hoofd leeg te maken, je zinnen te verzetten, lekker te bewegen óf juist te verstillen. 

Live yoga via Zoom
Tijdens de lockdown kun je wekelijks op drie momenten live yogales bij me volgen via Zoom:

 • Maandag 20.30 uur: Hatha Flow
 • Woensdag 19.00 uur: Hatha Flow
 • Woensdag 20.30 uur: Yin (24 februari Yoga Nidra i.p.v. Yin)

Je kunt je voor deze lessen inschrijven via het rooster in de app van Home of Zen óf door mij even te mailen wanneer je nog niet bekend bent bij Home of Zen. Bijdrage: 1 Zen of € 11, na afloop van de Zoom-les ontvang je de opname.

Yoga op je eigen moment via YouTube
Wil je niet per sé live meedoen, maar volg je liever een yogales wanneer het jou uitkomt? En hecht je wat meer waarde aan goede beeldkwaliteit? Geen probleem! Vanaf week 3 neem ik wekelijks drie nieuwe yogalessen op, deze lessen zullen allemaal beschikbaar blijven t/m 8 februari. Elke week komt er:

Deze yogalessen zijn aan te schaffen via mijn webshop. Na aankoop ontvang je de link naar de desbetreffende les(sen). De nieuwe lessen zal ik hier steeds wekelijks aan toevoegen, maar je kunt ze ook bestellen door mij even een berichtje te sturen als je dat handiger vindt (info@wanderlustyoga.nl).
Bijdrage: € 11 per videoles


Self-care Sundays @home edition

Helaas zijn alle Self-care Sundays die nog gepland stonden geannuleerd vanwege COVID-19 en op dit moment is er nog geen zicht op wanneer groepslessen en workshops weer toegestaan zijn.

Maar, daar heb ik iets op bedacht: de Self-care Sundays @home edition! Een heerlijk moment voor jezelf waar je de deur niet voor uit hoeft. Je kunt zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je van deze Self-care Sunday wil genieten. Klinkt goed, toch?

No stress… Relax!
Iedereen kan in deze uitdagende en uitputtende tijd wel wat extra ontspanning gebruiken. Even wegdromen, opladen en je systeem op een diep niveau laten herstellen. Deze eerste @home edition is een combinatie van Yoga Nidra en Aroma Yoga, helemaal afgestemd op (diepe) ontspanning en herstel.

Wat ontvang je?
❥ toegang tot een online Yoga Nidra sessie  (YouTube)
❥ bijpassende Spotify-playlist met ‘healing sounds’
❥ sample-flesje met etherische olie van dōTERRA
❥ zakje biologische kruidenthee

Ben je hier aan toe? Je bestelt dit No stress… Relax!-pakket eenvoudig in mijn webshop. De yogales en playlist met muziek ontvang je digitaal en het sample-flesje en de thee ontvang je per post. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een moment (of meerdere) in je agenda blokken, je chill-outfit aantrekken en een kaarsje aansteken. ENJOY!


Maatregelen met betrekking tot yogalessen in de studio

Met het oog op ieders veiligheid en gezondheid, worden de yogalessen aangeboden volgens de richtlijnen van het RIVM en de Vereniging Yogascholen Nederland (VYSN).

Algemeen

 • Reserveer online (via de app van Home of Zen) een plekje voor de les die je wil volgen. Kom je voor het eerst? Stuur mij even een mailtje om te informeren wanneer er een plekje is; gratis proeflessen zijn tijdelijk niet van toepassing.
 • Blijf thuis als je een van de volgende  klachten hebt: neusverkoudheid,  loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest,  verhoging, en/of  benauwdheidsklachten. 
 • Blijf thuis als iemand in jouw  huishouden verhoging, koorts en/of  benauwdheidsklachten heeft.
 • Hoest en/of nies in je elleboog.
 • Neem je eigen yogamat en/of yogahanddoek en dekentje mee naar de les. Heb je geen eigen yogamat? Dan kun je er één van Home of Zen gebruiken die je na afloop van de les zelf schoonmaakt met desinfectiemiddel (staat klaar in de ruimte).
 • De capaciteit van de yogaruimte is aangepast van maximaal 15 personen naar maximaal 10 personen.
 • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, natuurlijk ben je hier vrij in om er wél één te dragen (bijvoorbeeld bij het betreden en verlaten van het pand en bewegen door te ruimte voor en na de les).

Voor, tijdens en na de yogales

 • Voor aanvang van de les wacht je buiten (op 1,5 m afstand) totdat de docent de deur open komt doen. Loop rustig naar binnen, hou ook hierbij de onderlinge afstand in acht.
 • Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren middels het pompje in de garderobe.
 • Doe in de gang (vóór de klapdeur) je schoenen uit en loop met de spullen door naar achter bij de balie. Hier kun je je jas en schoenen achterlaten (de garderobe wordt niet gebruikt).
 • De deur wordt pas voor een nieuwe groep geopend, wanneer de vorige groep via de achterdeur het pand heeft verlaten. Er is dus sprake van eenrichtingsverkeer.
 • Betreedt en verlaat de studiozaal 1 voor 1en/of ten alle tijde met een afstand van minimaal 1,5 meter.
 • Schudt geen handen en maak geen lichamelijk contact.
 • In de yogaruimte ligt het aantal matten al klaar op de juiste plek, je kunt hier je eigen mat of handdoek overheen leggen óf direct de mat van Home of Zen gebruiken (na afloop reinigen met paarse sprayflacon en doekje). Meditatiekussen ligt ook al klaar (om heen-en-weer lopen tot een minimum te beperken), maar deze hóef je niet te gebruiken. Dit is eigen keuze.
 • De docent zal tijdens de les geen aanrakingen/adjustments geven. Alleen verbale aanwijzingen.
 • In de yogaruimte is een geavanceerde luchtreiniger aanwezig (ProAirTech ZX 9000) die constant aanstaat en zorgt voor een veilig binnenklimaat. Indien het weer het toelaat, wordt er ook tijdens de les geventileerd middels het open zetten van ramen Dit wordt tussen de lessen door altijd gedaan.
 • Kleed je thuis om en ga ook voorafgaand aan de les thuis naar het toilet. De toiletten bij Home of Zen zijn wél beschikbaar, net als de watertap. Aangeraden wordt om een eigen drinkfles met water mee te nemen.
 • Arriveer niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de les.
 • Betaling gaat digitaal via de app van Home of Zen of via een betaalverzoek (Tikkie) bij het afnemen van een losse les.