Home Lesrooster & prijzen

Lesrooster & prijzen

Heb je weinig energie, last van stress of slaapproblemen? Ben je op zoek naar meer balans of wil je nu toch écht van die stijve schouders of rugpijn af? Dan is yoga zeker iets voor jou!

Yoga maakt je sterker, flexibeler en brengt je in balans. Zowel fysiek als mentaal. Ontdekken wat yoga voor jou doet? Meld je nu aan voor een proefles óf reserveer direct jouw plek in één van mijn lessen.

COVID-19 UPDATE
Check hier het laatste nieuws omtrent de actuele corona-maatregelen en het lesaanbod.


Online lesrooster

Hatha Flow Yoga

 • Maandag 20.30 – 21.45 uur // Livestream vanuit Home of Zen
 • Woensdag 19.00 – 20.15 uur // Livestream vanuit Home of Zen

Yin Yoga

 • Woensdag 20.30 – 21.45 uur* // Livestream vanuit Home of Zen
  *Elke laatste woensdag v/d maand géén Yin Yoga, maar Yoga Nidra

Yoga Nidra

 • Laatste woensdag van de maand 20.30 – 21.45 uur // Livestream vanuit Home of Zen
  Eerstvolgende data: 27 januari, 24 februari en 31 maart 2021

Self-care Sundays

 • Helaas zijn alle Self-care Sundays geannuleerd vanwege COVID-19 en op dit moment is er nog geen zicht op wanneer groepslessen en workshops weer toegestaan zijn. Maar, daar heb ik iets op bedacht: de Self-care Sundays @home edition! Een heerlijk moment voor jezelf waar je de deur niet voor uit hoeft. Je kunt zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je van deze Self-care Sunday wil genieten. Klinkt goed, toch? Je vindt ‘m in de webshop!

Is yoga voor jou de eerste keer? Geen probleem! Bij mijn wekelijkse lessen kun je op elk gewenst moment instromen. Kun je een keer niet? No worries! Laat me alleen even weten dat je niet bij de les aanwezig bent. Ook als je een abonnement hebt via Home of Zen, betaal je alleen voor de lessen waaraan je deelneemt. Het enige dat je hoeft te doen, is je van tevoren afmelden via de Home of Zen app (tot 10 uur voor aanvang van de les behoud je je lestegoed).

Heb je een specifieke wens? Wil je bijvoorbeeld één keer per twee weken in plaats van wekelijks een les volgen? Of heb je een andere vraag over yoga bij Wanderlust Yoga? Aarzel niet en stuur me een berichtje!


Prijzen

 • Yogales via abonnement (Home of Zen): € 11 / 1 Zen
 • Livestream yogales (Zoom): € 11 / 1 Zen
 • Losse yogales: € 13
 • Proefles: € 8
  Op basis van beschikbaarheid en vooraf aanmelden is vereist! Je kunt maximaal 1 proefles volgen per persoon, bij Wanderlust Yoga én binnen het aanbod van Home of Zen.
 • Voor de Self-care Sundays geldt een afwijkend tarief, deze kunnen niet via abonnement of lessenkaart verrekend worden. De prijs wordt steeds per special gecommuniceerd en het bedrag kan apart worden voldaan.
 • Besloten groepen, yogales of -workshop op locatie of tijdens een event: neem even contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Locatie

Alle wekelijkse yogalessen van Wanderlust Yoga volg je in de studio van Home of Zen in Arnhem-Noord:

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

De studio bij Home of Zen bevindt zich op de begane grond. In de eerste ruimte aan je rechterhand kun je je jas ophangen en schoenen neerzetten. Loop vervolgens door de klapdeur naar het zitje aan het eind van de gang, hier kun je even wachten totdat jouw les van start gaat. Hou er rekening mee dat je het pand vanaf 15 minuten voor aanvang van de yogales kunt betreden, de voordeur sluit (automatisch) weer als de yogales van start gaat.

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein (beperkt) en ook voldoende in de directe omgeving aan straatzijde en de zijstraten van de Velperweg.


Inschrijven & betaling

Ben je super enthousiast over Wanderlust Yoga en kun je niet meer zonder mijn yogalessen ;)? Schrijf je snel en eenvoudig in!

Kies voor een flexibel abonnement met maandelijkse incasso (maandelijks opzegbaar) bij Home of Zen óf losse lessen die je rechtstreeks bij mij afrekent (via betaalverzoek). Meer informatie over de abonnementen vind je op de website van Home of Zen.