Home Lesdata & prijzen

Lesdata & prijzen

Wil je je graag energieker voelen, sterker of flexibeler worden, ontstressen, dieper slapen, mentaal en fysiek meer in balans zijn en/of eindelijk eens van die stijve schouders of rugpijn af? Waar wacht je dan nog op?

Meld je nu aan voor een proefles óf verzeker jezelf meteen van een vaste plek in één van onderstaande lessen en leer op een nuchtere, laagdrempelige en actieve manier meer over de basisprincipes van yoga.  Ik zie je graag op de mat!


Lesdagen en -tijden

✯ Hatha Flow yoga

 • Maandag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Dinsdag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Woensdag 10.30 – 11.45 uur // Home of Zen
 • Woensdag 19.00 – 20.15 uur // Home of Zen 
 • Donderdag 20.30 – 21.45 uur // WoodWorks Yoga (Hoogkamp)

✯ Yin yoga

 • Woensdag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen 

✯ Yoga Nidra

 • Eerste zondag van de maand 20.00 – 21.15 uur // WoodWorks Yoga (Hoogkamp)
  Eerstvolgende data: 2 december, 6 januari, 3 februari, etc.
 • Laatste woensdag van de maand 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen 
  Eerstvolgende data: 28 november, 19 december (uitzondering i.v.m. Kerst!), 30 januari, 27 februari, etc.

✯ Self-care Sundays

 • Derde zondag van de maand 20.00 -21.30 uur // WoodWorks Yoga (Hoogkamp)
  Eerstvolgende data: 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, etc.
  Deze special heeft iedere maand een ander thema en een andere invulling, hou de Self-care Sundays pagina in de gaten en/of check de Facebook– of Instagrampagina van Wanderlust Yoga voor nieuws en updates!

Voor de reguliere wekelijkse lessen geldt dat het mogelijk is om op elk gewenst moment in te stromen, mits er nog plaats is in de les van jouw keuze. En kun je een keer niet komen? Geen probleem! Ook als je een abonnement hebt via Home of Zen, betaal je alleen voor de lessen die je er wél bent. Het enige dat je hoeft te doen, is je even van tevoren afmelden.

Heb je een speciaal verzoek? Wil je bijvoorbeeld niet elke week, maar om de week een les bijwonen? Of heb je een andere vraag met betrekking tot het volgen van yogalessen bij Wanderlust Yoga? Aarzel niet en stuur me een berichtje!


Prijzen

 • Yogales – abonnement // Home of Zen: € 10
 • Yogales – 10 lessenkaart // WoodWorks: € 100
 • Yogales – 5 lessenkaart // WoodWorks: € 55
 • Losse yogales: € 12
 • Proefles: bij alle Hatha Flow en Yin yogalessen is een proefles gratis, op basis van beschikbaarheid en vooraf aanmelden is hierbij wel vereist. Op de Yoga Nidra-sessies en Self-care Sunday specials is geen gratis proefles van toepassing.
 • Voor de Self-care Sunday specials geldt een afwijkend tarief, deze kunnen niet via abonnement of lessenkaart verrekend worden. De prijs wordt steeds per special gecommuniceerd en het bedrag kan apart worden voldaan.
 • Besloten groepen, yogales of -workshop op locatie of tijdens een event: neem even contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Wanderlust Yoga Arnhem partner en distributeur De Yogakrant
Wanderlust Yoga is partner van De Yogakrant; daarom ontvang je – als extraatje bij je yogalessen – 4x per jaar deze krant met inspiratie voor een lichter, liever, simpeler en flexibeler leven (zolang de voorraad strekt).


Locatie

Alle hierboven genoemde yogalessen van Wanderlust Yoga vinden plaats op twee verschillende locaties in Arnhem-Noord:

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

De lesruimte bij Home of Zen bevindt zich op de begane grond. Na binnenkomst graag eerst even je jas ophangen en schoenen uitdoen (eerste ruimte aan je rechterhand), waarna je rechtdoor loopt om je aan te melden en een (proef)leskaart te verkrijgen bij de balie.

WoodWorks Yoga
Tooropstraat 43 (voormalig klooster ‘De Sterrenberg’)
6813 GJ Arnhem

De lesruimte bij WoodWorks bevindt zich op de eerste etage van het pand. Rechts van de grote entree van het pand zie je een trapje met daarnaast (klein) houten naambordje van WoodWorks. Via deze zij-ingang kun je naar binnen en dan de trap volgen naar boven.

Beide locaties beschikken over volop parkeergelegenheid op eigen terrein (zowel voor als achter het pand), dan wel gratis parkeren aan straatzijde (Velperweg) of in directe zijstraten.


Inschrijven & betaling

Ben je enthousiast en wil je je graag inschrijven? Dat kan natuurlijk!

Voor de yogalessen die bij Home of Zen plaatsvinden, verloopt het inschrijven en de betaling van de lessen via Home of Zen. Je kunt kiezen voor een flexibel abonnement met maandelijkse incasso (maandelijks opzegbaar) of losse lessen die je ter plekke afrekent (PIN of contant). Meer informatie vind je op de website van Home of Zen.

Voor de lessen die ik in de studio van WoodWorks geef, is het mogelijk om een 10-lessenkaart, 5-lessenkaart of losse les te kopen. De 10- en 5-lessenkaart zijn zowel te gebruiken voor de Hatha Flow yoga op donderdagavond, als ook voor de maandelijkse Yoga Nidra-sessie. De lessenkaarten zijn aan te schaffen in mijn webshop, een losse les kun je ter plekke betalen (met PIN of gepast contant).