Home Lesdata & prijzen

Lesdata & prijzen

Wil je je graag energieker voelen, sterker of flexibeler worden, ontstressen, dieper slapen, mentaal en fysiek meer in balans zijn en/of eindelijk eens van die stijve schouders of rugpijn af? Waar wacht je dan nog op?

Meld je nu aan voor een gratis proefles óf verzeker jezelf meteen van een vaste plek in één van onderstaande lessen en leer op een nuchtere, laagdrempelige en actieve manier meer over de basisprincipes van yoga.  Ik zie je graag op de mat!


Zomervakantie 2018

In verband met de zomervakantie en het zomerrooster dat gedurende die periode bij Home of Zen van kracht is, komt de les op dinsdagavond 17 juli te vervallen.

Daarnaast heb ik van zaterdag 21 juli t/m zondag 12 augustus (week 30 t/m 32) vakantie en geef ik gedurende die drie weken geen yogalessen of -workshops.
Vanaf maandag 13 augustus gaan alle lessen weer van start. Ik zie je dan heel graag (terug) op de mat!

Fijne zomer!
♡ Janna


Lesdagen en -tijden

✯ Hatha Flow yoga
  • Maandag 20.30 – 21.45 uur
  • Dinsdag 20.30 – 21.45 uur
  • Woensdag 10.30 – 11.45 uur
  • Woensdag 19.00 – 20.15 uur
✯ Yin yoga
  • Woensdag 20.30 – 21.45 uur
✯ Yin Yang yoga
  • Vrijdag 09.00 – 10.15 uur

Het is mogelijk om op elk gewenst moment in te stromen, mits er nog plaats is in de groep van jouw keuze. En kun je een keer niet komen? Geen probleem! Je betaalt alleen voor de lessen die je er wél bent. Het enige dat je hoeft te doen, is je van tevoren even afmelden.

Heb je een speciaal verzoek? Wil je bijvoorbeeld niet elke week, maar om de week een les bijwonen? Of heb je een andere vraag met betrekking tot het volgen van yogalessen bij Wanderlust Yoga? Aarzel niet en stuur me een berichtje!


Prijzen

  • Yogales (abonnement): € 10
  • Losse yogales: € 12
  • Proefles: gratis, maar vooraf aanmelden is wel vereist
  • Besloten groepen, yogales of -workshop op locatie of tijdens een event: neem even contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Wanderlust Yoga Arnhem partner en distributeur De Yogakrant
Wanderlust Yoga is partner van De Yogakrant; daarom ontvang je – als extraatje bij je yogalessen – 4x per jaar deze krant met inspiratie voor een lichter, liever, simpeler en flexibeler leven (zolang de voorraad strekt).


Locatie

Alle hierboven genoemde yogalessen van Wanderlust Yoga vinden plaats bij:

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

De lesruimte bevindt zich op de begane grond. Na binnenkomst graag eerst even je jas ophangen en schoenen uitdoen (eerste ruimte aan je rechterhand), waarna je rechtdoor loopt om je aan te melden en een (proef)leskaart te verkrijgen bij de balie.

Bij Home of Zen is volop parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein (zowel voor als achter het pand), maar gratis parkeren aan de Velperweg of in zijstraten kan ook.


Inschrijven & betaling

Ben je enthousiast en wil je je graag inschrijven? Dat kan natuurlijk! Zowel het inschrijven voor de yogalessen als de betaling ervan verloopt via Home of Zen. Je kunt kiezen voor een flexibel abonnement met maandelijkse incasso of losse lessen die je ter plekke afrekent (contant of PIN). Meer informatie vind je op de website van Home of Zen.