Home Lesrooster & prijzen

Lesrooster & prijzen

Heb je weinig energie, last van stress of slaapproblemen? Ben je op zoek naar meer balans of wil je nu toch écht van die stijve schouders of rugpijn af? Dan is yoga zeker iets voor jou!

Yoga maakt je sterker, flexibeler en brengt je in balans. Zowel fysiek als mentaal. Ontdekken wat yoga voor jou doet? Meld je nu aan voor een proefles óf reserveer direct jouw plek in één van mijn lessen.


Lesrooster

Hatha Flow Yoga

 • Maandag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Dinsdag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Woensdag 10.30 – 11.45 uur // Home of Zen
 • Woensdag 19.00 – 20.15 uur // Home of Zen 
 • Donderdag 20.30 – 21.45 uur // MysoreYOGA

Yin Yoga

 • Woensdag 20.30 – 21.45 uur* // Home of Zen
 • Donderdag 19.00 – 20.15 uur // MysoreYOGA
  *Elke laatste woensdag v/d maand géén Yin Yoga, maar Yoga Nidra

Yoga Nidra

 • Eerste zondag van de maand 20.00 – 21.15 uur // MysoreYOGA
  Eerstvolgende data: 6 oktober, 3 november, 1 december
 • Laatste woensdag van de maand 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
  Eerstvolgende data: 25 september, 30 oktober, 27 november
 • Laatste zondag van de maand 20.00 – 21.15 uur // Home of Zen 
  Eerstvolgende data: 29 september, 27 oktober, 24 november

Self-care Sundays

 • Elke maand op zondagmiddag // Locatie en tijden wisselend
  Eerstvolgende: najaar 2019 (exacte datum volgt)

  Deze special heeft iedere maand een ander thema en een andere invulling, hou de Self-care Sundays pagina in de gaten en/of check de Facebook– of Instagrampagina van Wanderlust Yoga voor nieuws en updates!

Is yoga voor jou de eerste keer? Geen probleem! Bij mijn wekelijkse lessen kun je op elk gewenst moment instromen. Kun je een keer niet? No worries! Laat me alleen even weten dat je niet bij de les aanwezig bent. Ook als je een abonnement hebt via Home of Zen, betaal je alleen voor de lessen waaraan je deelneemt. Het enige dat je hoeft te doen, is je van tevoren afmelden via de app van Home of Zen app (tot 10 uur voor aanvang van de les behoud je je lestegoed).

Heb je een specifieke wens? Wil je bijvoorbeeld één keer per twee weken in plaats van wekelijks een les volgen? Of heb je een andere vraag over yoga bij Wanderlust Yoga? Aarzel niet en stuur me een berichtje!


Prijzen

 • Yogales – abonnement // Home of Zen: € 10
 • Yogales – 10 lessenkaart // MysoreYOGA: € 100
 • Yogales – 5 lessenkaart // MysoreYOGA: € 55
 • Losse yogales (beide locaties): € 12
 • Proefles: bij alle Hatha Flow en Yin yogalessen is een proefles gratis, op basis van beschikbaarheid en vooraf aanmelden is hierbij wel vereist. Bij Yoga Nidra en de Self-care Sundays is geen gratis proefles van toepassing.
 • Voor de Self-care Sundays geldt een afwijkend tarief, deze kunnen niet via abonnement of lessenkaart verrekend worden. De prijs wordt steeds per special gecommuniceerd en het bedrag kan apart worden voldaan.
 • Besloten groepen, yogales of -workshop op locatie of tijdens een event: neem even contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Wanderlust Yoga Arnhem partner en distributeur De Yogakrant
Wanderlust Yoga is partner van De Yogakrant; daarom ontvang je – als extraatje bij je yogalessen – vier keer per jaar deze krant met inspiratie voor een lichter, liever, simpeler en flexibeler leven (zolang de voorraad strekt).


Locaties

Alle yogalessen van Wanderlust Yoga volg je op twee locaties in Arnhem-Noord:

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

De studio bij Home of Zen bevindt zich op de begane grond. In de eerste ruimte aan je rechterhand kun je je jas ophangen en schoenen neerzetten. Loop vervolgens door de klapdeur naar het zitje aan het eind van de gang, hier kun je even wachten totdat jouw les van start gaat. Hou er rekening mee dat je het pand vanaf 15 minuten voor aanvang van de yogales kunt betreden, de voordeur sluit (automatisch) weer als de yogales van start gaat.

MysoreYOGA
Van Lawick van Pabststraat 209
6814 HG Arnhem

Een nieuw geopende yogastudio in het hart van de Burgemeesterswijk! Vanaf 5 september 2019 kun je hier wekelijks bij mij terecht voor Yin yoga en Hatha Flow op de donderdagavonden en 2x per maand Yoga Nidra op zondagavond.

Beide locaties beschikken over gratis parkeergelegenheid; op eigen terrein (Home of Zen – voor en achter het pand) en/of in directe omgeving aan straatzijde.


Inschrijven & betaling

Ben je super enthousiast over Wanderlust Yoga en kun je niet meer zonder mijn yogalessen ;)? Schrijf je snel en eenvoudig in!

Volg je mijn yogalessen bij Home of Zen? Kies voor een flexibel abonnement met maandelijkse incasso (maandelijks opzegbaar) of losse lessen die je ter plaatse bij mij afrekent (pin). Meer informatie over de abonnementen vind je op de website van Home of Zen.

Voor de yogalessen bij MysoreYOGA heb je keuze uit een 10-lessenkaart, 5-lessenkaart of losse les. De 10- en 5-lessenkaart zijn te gebruiken voor Yin yoga en Hatha Flow op donderdagavond én de maandelijkse Yoga Nidra-sessie. Bestel je lessenkaart in de Wanderlust Yoga webshop. Een losse les kun je ter plaatse contant, met pin of via een betaalverzoek (Tikkie) betalen.