Home Lesrooster & prijzen

Lesrooster & prijzen

Heb je weinig energie, last van stress of slaapproblemen? Ben je op zoek naar meer balans of wil je nu toch écht van die stijve schouders of rugpijn af? Dan is yoga zeker iets voor jou!

Yoga maakt je sterker, flexibeler en brengt je in balans. Zowel fysiek als mentaal. Ontdekken wat yoga voor jou doet? Meld je nu aan voor een proefles óf reserveer direct jouw plek in één van mijn lessen.


Lesrooster

UPDATE: YOGALESSEN WEER VAN START & TIJDELIJK GEEN GRATIS PROEFLESSEN MOGELIJK
Vanaf maandag 20 juli gaan mijn yogalessen bij Home of Zen weer van start! Om aan de Corona-voorschriften te voldoen, is het maximaal aantal personen per les omlaag bijgesteld en wordt iedereen verzocht om een eigen yogamat of yogahanddoek mee te nemen. Bij mooi weer wordt uitgeweken naar de besloten binnentuin van Home of Zen; er zijn ‘buitenmatjes’ aanwezig die je onder je eigen mat of handdoek kunt leggen.

Vanwege de vele aanmeldingen en beperkte plekken, heb ik momenteel even een proefles-stop ingelast. Het is wél mogelijk om een (betaalde) losse les te volgen, op basis van beschikbaarheid. Excuses voor het ongemak!

Hatha Flow Yoga

 • Maandag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Dinsdag 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
 • Woensdag 19.00 – 20.15 uur // Home of Zen

Yin Yoga

 • Woensdag 20.30 – 21.45 uur* // Home of Zen
  *Elke laatste woensdag v/d maand géén Yin Yoga, maar Yoga Nidra

Yoga Nidra

 • Laatste woensdag van de maand 20.30 – 21.45 uur // Home of Zen
  Eerstvolgende data: 28 oktober, 25 november en 30 december

Self-care Sundays

 • Elke maand op zondagmiddag // Locatie en tijden wisselend
  Eerstvolgende data: 1 november (Yoga & Ayurveda ‘Fall Feelings’), 29 november (Aroma Yoga) en 27 december (Candlelight Yin & Klankschalen) 2020


  Deze special heeft iedere maand een ander thema en een andere invulling, hou de Self-care Sundays pagina in de gaten en/of check de Facebook– of Instagrampagina van Wanderlust Yoga voor nieuws en updates!

Is yoga voor jou de eerste keer? Geen probleem! Bij mijn wekelijkse lessen kun je op elk gewenst moment instromen. Kun je een keer niet? No worries! Laat me alleen even weten dat je niet bij de les aanwezig bent. Ook als je een abonnement hebt via Home of Zen, betaal je alleen voor de lessen waaraan je deelneemt. Het enige dat je hoeft te doen, is je van tevoren afmelden via de Home of Zen app (tot 10 uur voor aanvang van de les behoud je je lestegoed).

Heb je een specifieke wens? Wil je bijvoorbeeld één keer per twee weken in plaats van wekelijks een les volgen? Of heb je een andere vraag over yoga bij Wanderlust Yoga? Aarzel niet en stuur me een berichtje!


Prijzen

 • Yogales – abonnement // Home of Zen: € 10
 • Losse yogales: € 12
 • Proefles: bij alle Hatha Flow en Yin yogalessen is een proefles gratis, op basis van beschikbaarheid en vooraf aanmelden is hierbij wel vereist. Bij Yoga Nidra en de Self-care Sundays is geen gratis proefles van toepassing.
 • Voor de Self-care Sundays geldt een afwijkend tarief, deze kunnen niet via abonnement of lessenkaart verrekend worden. De prijs wordt steeds per special gecommuniceerd en het bedrag kan apart worden voldaan.
 • Besloten groepen, yogales of -workshop op locatie of tijdens een event: neem even contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Wanderlust Yoga Arnhem partner en distributeur De Yogakrant
Wanderlust Yoga is partner van De Yogakrant; daarom ontvang je – als extraatje bij je yogalessen – vier keer per jaar deze krant met inspiratie voor een lichter, liever, simpeler en flexibeler leven (zolang de voorraad strekt).


Locatie

Alle wekelijkse yogalessen van Wanderlust Yoga volg je in de studio van Home of Zen in Arnhem-Noord:

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

De studio bij Home of Zen bevindt zich op de begane grond. In de eerste ruimte aan je rechterhand kun je je jas ophangen en schoenen neerzetten. Loop vervolgens door de klapdeur naar het zitje aan het eind van de gang, hier kun je even wachten totdat jouw les van start gaat. Hou er rekening mee dat je het pand vanaf 15 minuten voor aanvang van de yogales kunt betreden, de voordeur sluit (automatisch) weer als de yogales van start gaat.

Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein (beperkt) en ook voldoende in de directe omgeving aan straatzijde en de zijstraten van de Velperweg.


Inschrijven & betaling

Ben je super enthousiast over Wanderlust Yoga en kun je niet meer zonder mijn yogalessen ;)? Schrijf je snel en eenvoudig in!

Kies voor een flexibel abonnement met maandelijkse incasso (maandelijks opzegbaar) bij Home of Zen óf losse lessen die je ter plaatse bij mij afrekent (contant, pin of via betaalverzoek). Meer informatie over de abonnementen vind je op de website van Home of Zen.