Home Yogalessen & workshops

Yogalessen & workshops

yogadocent yoga workshop wanderlust yoga janna krooshoop

Op zoek naar een inspirerende, down to earth yogales of workshop? Geen picture perfect yoga, wél helemaal jezelf zijn? Dan ben je hier aan het goede adres! Ik verwelkom je graag in één van mijn workshops op locatie óf huur mij in als yogadocent voor je event, op je werk of voor je vriendinnenweekend of vrijgezellenfeestje.

Welk type yoga spreekt je aan?

Op yogagebied is er veel mogelijk! Je kunt kiezen voor een actieve (yang) of rustige (yin) yogavorm. Bovendien bestaan er allerlei stromingen en yogadocenten geven vaak hun eigen draai aan een les. Wanderlust Yoga biedt Hatha Flow, Yin Yoga, Yoga Nidra sessies én Aroma Yoga aan. Ook is een combinatie heel goed mogelijk.

  • Hatha Flow

Houd je van ’n beetje actie en wil je je kracht, flexibiliteit en balans vergroten? Zowel fysiek als mentaal? Dan is Hatha Flow een goede keuze. Hatha Flow is een dynamische yogales waarin we verschillende houdingen in een flow uitvoeren. Omdat het tempo iets hoger ligt dan bij traditionele Hatha Yoga komt er meer vuur en energie vrij. De fysieke inspanning helpt je om uit je hoofd én in je lijf te komen. Alles draait om balans en dus is er bij Hatha Flow ook ruimte voor ontspanning.

  • Yin Yoga

Ben je juist toe aan een rustgevende, meditatieve yogales? Dan is Yin Yoga iets voor jou. Met Yin zoeken we de stilte op in voornamelijk zittende en liggende houdingen. We blijven zo’n drie tot vijf minuten in een houding om het bindweefsel en de meridianen te stimuleren. Met behulp van kussens, bolsters en blokken proberen we de spieren te ontspannen. Door regelmatig Yin Yoga te beoefenen, kan energie weer vrij stromen, verbetert je range of motion, verminderen emotionele of fysieke blokkades en versterk je je botten en gewrichten.

  • Yoga Nidra

Het summum van ontspanning is Yoga Nidra. Nidra betekent ‘slaap’ in het Sanskriet en daarom wordt deze yogavorm ook wel ‘slaapyoga’ of ‘yoga van de slaap’ genoemd. We beginnen met milde Yin-houdingen en ademhalingsoefeningen. Zo brengen we het zenuwstelsel tot rust waardoor je lichaam en mind ontspannen. Vervolgens kom je comfortabel onder een dekentje liggen en hoef je alleen nog maar naar mijn stem te luisteren. Yoga Nidra helpt je om ervaringen en herinneringen te verwerken, spierspanning en stress af te voeren en je lichaam de mogelijkheid te geven om zichzelf te helen.

Meer informatie over Hatha Flow, Yin Yoga en Yoga Nidra vind je hieronder.

hatha flow yoga arnhem dynamische yogales wanderlust yogayin yoga in arnhem yogales rustige yogayoga nidra arnhem slaapyoga meditatie

Yogaworkshop op jouw event, werk of voor een privégroep?

Heb je een leuk idee voor een yogaworkshop? Organiseer je een evenement en wil je graag een inspirerende yoga practice aanbieden? Of kunnen je collega’s of sportmaatjes wel wat yoga gebruiken? Organiseer je een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest en past daar een yogales bij? Ik denk graag met je mee voor een workshop aansluitend bij jouw wensen! Laat het me weten via het contactformulier hieronder! Ik help je graag.