Home Yogalessen

Yogalessen

Hatha yogales bij Wanderlust Yoga ArnhemOp zoek naar een fijne yogales in Arnhem? Dan heb ik iets voor je! In de prachtige studio van Home of Zen geef ik inspirerende, down to earth yogalessen. Geen picture perfect yoga, wél helemaal jezelf zijn!

Welke yogales past bij jou?

Op yogagebied is er veel mogelijk! Je kunt kiezen voor een actieve (yang) of rustige (yin) yogavorm. Bovendien bestaan er allerlei stromingen en yogadocenten geven vaak hun eigen draai aan een les. Wanderlust Yoga biedt wekelijks Hatha Flow en Yin Yoga, maandelijks Yoga Nidra én verschillende (thema)workshops. Ook geef ik (privé)lessen op locatie.

  • Hatha Flow

Houd je van ’n beetje actie en wil je je kracht, flexibiliteit en balans vergroten? Zowel fysiek als mentaal? Dan is Hatha Flow een goede keuze. Hatha Flow is een dynamische yogales waarin we verschillende houdingen in een flow uitvoeren. Omdat het tempo iets hoger ligt dan bij traditionele Hatha Yoga komt er meer vuur en energie vrij. De fysieke inspanning helpt je om uit je hoofd én in je lijf te komen. Alles draait om balans en dus is er bij Hatha Flow ook ruimte voor ontspanning.

  • Yin Yoga

Ben je juist toe aan een rustgevende, meditatieve yogales? Dan is Yin Yoga iets voor jou. Met Yin zoeken we de stilte op in voornamelijk zittende en liggende houdingen. We blijven zo’n drie tot vijf minuten in een houding om het bindweefsel en de meridianen te stimuleren. Met behulp van kussens, bolsters en blokken proberen we de spieren te ontspannen. Door regelmatig Yin Yoga te beoefenen, kan energie weer vrij stromen, verbetert je range of motion, verminderen emotionele of fysieke blokkades en versterk je je botten en gewrichten.

  • Yoga Nidra

Het summum van ontspanning is Yoga Nidra. Nidra betekent ‘slaap’ in het Sanskriet en daarom wordt deze yogavorm ook wel ‘slaapyoga’ of ‘yoga van de slaap’ genoemd. We beginnen met milde Yin-houdingen en ademhalingsoefeningen. Zo brengen we het zenuwstelsel tot rust waardoor je lichaam en mind ontspannen. Vervolgens kom je comfortabel onder een dekentje liggen en hoef je alleen nog maar naar mijn stem te luisteren. Yoga Nidra helpt je om ervaringen en herinneringen te verwerken, spierspanning en stress af te voeren en je lichaam de mogelijkheid te geven om zichzelf te helen.

Meer informatie over Hatha Flow, Yin Yoga en Yoga Nidra vind je hieronder. Benieuwd naar de lesdagen en tijden? Check dan het lesrooster!

hatha flow yoga arnhem dynamische yogales wanderlust yogayin yoga in arnhem yogales rustige yogayoga nidra arnhem slaapyoga meditatie

Een proefles volgen

Ontdekken of een yogales van Wanderlust Yoga iets voor jou is? Meld je gerust aan! Geef via onderstaand formulier aan naar welke les, dag en tijdstip je voorkeur uitgaat. Ik laat je zo snel mogelijk weten of er een plekje vrij is. Heb je nog geen ervaring met yoga? No worries! Mijn lessen zijn geschikt voor beginners en licht gevorderden. Je kunt op elk gewenst moment instromen.

Ik zie je graag op de mat!