Home Wil je beginnen met yoga in Arnhem?

Wil je beginnen met yoga in Arnhem?

Hatha yogales bij Wanderlust Yoga ArnhemVoor yogales in Arnhem ben je bij Wanderlust Yoga aan het goede adres! Vanuit twee prachtige locaties – Home of Zen aan de Velperweg én WoodWorks Yoga aan de Tooropstraat (Hoogkamp) – biedt Wanderlust Yoga inspirerende, down-to-earth yogalessen zonder ‘frutsels’.

Welke les past bij jou?

Er bestaan veel verschillende soorten yoga en daarbinnen zijn er ook weer allerlei stromingen en natuurlijk docenten die er hun eigen draai aan geven. Ik (Janna) geef wekelijks Hatha Flow en Yin yoga en daarnaast elke maand ook Yoga Nidra én verschillende (thema)workshops en (privé)lessen op locatie.

  • HATHA FLOW

Hatha Flow is een dynamische les, waarbij meerdere houdingen aan elkaar gekoppeld worden en in een fijne flow worden uitgevoerd. Dit zorgt voor meer dynamiek en over het algemeen een wat hoger tempo dan in een reguliere Hatha yogales. De fysieke inspanning helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Het creëert rust in je hoofd, waarna het eenvoudiger wordt om volledig te ontspannen. Je vergroot je kracht, flexibiliteit en balans, zowel op fysiek én mentaal vlak.

  • YIN

Yin yoga is juist een hele rustige en statische yogavorm, met vooral zittende en liggende houdingen waarbij je de houdingen langere tijd (3 – 5 minuten) aanneemt. Je probeert daarbij – met gebruik van kussens, bolsters, blokken – alle spieren te ontspannen. Deze vorm is meer meditatief, rustgevend en zorgt voor stimulatie van het bindweefsel en de meridianen. Dit zorgt ervoor dat energie weer vrij kan stromen, je range of motion verbetert, emotionele of fysieke blokkades oplossen en je botten en gewrichten versterken.

  • YOGA NIDRA

Nidra’ betekent ‘slaap’ in het Sanskriet, vandaar dat deze vorm van yoga ook wel ‘slaapyoga’ of ‘yoga van de slaap’ genoemd wordt. In tegenstelling tot andere vormen van yoga, lig je bij Yoga Nidra bijna de hele les stil op je matje. We beginnen met wat milde Yin-houdingen en ademhalingsoefeningen, om het zenuwstelsel alvast wat tot rust te brengen zodat lichaam en geest kunnen ontspannen. Vervolgens kom je heerlijk onder een dekentje liggen en hoef je alleen nog maar naar mijn stem te luisteren.  Door Yoga Nidra te beoefenen help je je lichaam en geest om ervaringen en fragmenten van herinneringen optimaal te verwerken, sierspanning en stress in je lichaam af te voeren en creëer je de optimale omstandigheden voor je lichaam om zichzelf te helen en te vernieuwen.

Door op de blokken hieronder te klikken, kun je meer info vinden over de drie verschillende lessen. Benieuwd op welke dag en tijdstip de lessen worden aangeboden? Kijk dan even in het lesrooster!

 Energieke en ontspannende Hatha Flow yoga in ArnhemRustige Yin yoga bij Wanderlust Yoga in Arnhemyoga nidra arnhem slaapyoga meditatie

Kom je een proefles meedoen?

Laat dan in onderstaand formulier ook even weten naar welke les en dag/tijd je voorkeur uitgaat, zodat ik meteen kan kijken wanneer er een plekje in de les van jouw voorkeur vrij is. Alle lessen zijn geschikt voor beginners en licht gevorderden (dus geen probleem als je nog nooit yoga gedaan hebt) en het is mogelijk om op elk gewenst moment in te stromen.

Dus ben je op zoek naar een fijne plek in Arnhem om yoga te beoefenen en nieuwsgierig geworden naar de lessen van Wanderlust Yoga? Wacht niet langer en meld je aan!