Home Wil je beginnen met yoga in Arnhem?

Wil je beginnen met yoga in Arnhem?

Voor yogales in Arnhem ben je bij Wanderlust Yoga aan het goede adres! Vanuit de prachtige locatie bij Home of Zen aan de Velperweg, biedt Wanderlust Yoga inspirerende, down-to-earth yogalessen zonder ‘frutsels’.

Welke les past bij jou?

Er bestaan veel verschillende soorten yoga en daarbinnen zijn er ook weer allerlei stromingen en natuurlijk docenten die er hun eigen draai aan geven. Bij Wanderlust Yoga kun je terecht voor drie soorten lessen: Hatha Flow, Yin én Yin Yang yoga.

  • HATHA FLOW

Hatha Flow is een dynamische les, waarbij meerdere houdingen aan elkaar gekoppeld worden en in een fijne flow worden uitgevoerd. Dit zorgt voor meer dynamiek en over het algemeen een wat hoger tempo dan in een reguliere Hatha yogales. De fysieke inspanning helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Het creëert rust in je hoofd, waarna het eenvoudiger wordt om volledig te ontspannen. Je vergroot je kracht, flexibiliteit en balans, zowel op fysiek én mentaal vlak.

  • YIN

Yin yoga is juist een hele rustige en statische yogavorm, met vooral zittende en liggende houdingen waarbij je de houdingen langere tijd (3 – 5 minuten) aanneemt. Je probeert daarbij – met gebruik van kussens, bolsters, blokken – alle spieren te ontspannen. Deze vorm is meer meditatief, rustgevend en zorgt voor stimulatie van het bindweefsel en de meridianen.

  • YIN YANG

In de Yin Yang les wordt dynamische Hatha Flow (= yang) gecombineerd met rustige Yin yoga in het tweede gedeelte van de les. Dat verklaart dus meteen ook de naam ‘Yin Yang yoga’. Wil je het beste van twee werelden (of kun je gewoon niet kiezen) en werk je graag aan kracht en flexibiliteit, maar ook aan ontspanning en herstel op fysiek, mentaal en energetisch niveau? Dan is dit dé les voor jou!

Door op de blokken hieronder te klikken, kun je meer info vinden over de drie verschillende lessen. Benieuwd op welke dag en tijdstip de lessen worden aangeboden? Kijk dan even in het lesrooster!

 Energieke en ontspannende Hatha Flow yoga in ArnhemRustige Yin yoga bij Wanderlust Yoga in ArnhemDynamische en ontspannende Yin Yang yogales bij Wanderlust Yoga in Arnhem

Kom je een proefles meedoen?

Laat dan in onderstaand formulier ook even weten naar welke les en dag/tijd je voorkeur uitgaat, zodat ik meteen kan kijken wanneer er een plekje in de les van jouw voorkeur vrij is. Alle lessen zijn specifiek gericht op beginners en licht gevorderden (dus geen probleem als je nog nooit yoga gedaan hebt) en het is mogelijk om op elk gewenst moment in te stromen.

Dus ben je op zoek naar een fijne plek in Arnhem om yoga te beoefenen en nieuwsgierig geworden naar de lessen van Wanderlust Yoga? Wacht niet langer en meld je aan!